CRISTIANA BOLLI FREITAS

Vabljeni na izkustveno delavnico prebujanja (seksualnega) užitka; ter pristnega, naravnega, primarnega izražanja in izkušanja svojega telesa preko dotika, dihanja, senzualnosti, čutnosti in gibanja.

OPIS 2 DNEVNE DELAVNICE
Užitek je biološki pojav in se nanaša na prijetna in ugodna počutja. Je kratkotrajna in omejena na časovni okvir med dejavnostjo in takoj po njej.
Ko se srečamo z užitkom, se v naših možganih sprostijo kemikalije, zaradi katerih se počutimo zelo dobro in si želimo več. Instinktivno iščemo načine, kako to raven ponoviti in povečati.

Kako lahko vzdržujem svoje občutke užitka? Kako jih lahko razširim v stalni pretok, stalno stanje užitka, doseganje veselja, sreče, ter boljšega življenja?
Spolnost so vrata do ustvarjalne moči, modrosti in sijaja. Kako bi se počutili, če bi s svojim telesom in svojo spolnostjo ravnali na način kateremu sta namenjena?

»Telo je od nekdaj pripadalo bodisi Bogu bodisi znanosti. V zahodni zgodovini še ni bilo časa, da bi človeško telo resnično pripadalo osebi, ki ga naseljuje.«
(Darnell: Spolnost, spolna terapija in somatika. V postelji z najverjetnejšimi posteljninami. Zakaj pa ne? 2021).

“Užitek” bomo raziskali z nove perspektive, ločevali se bomo od starih načinov in prepričanj, ki so človekovo zadovoljstvo zanikali kot svoje. Ogledali si bomo neverjetno anatomijo užitka ženskega in moškega telesa, z namenom povrnitve lastne moči in celotnega uživanja v čutnosti in ustvarjalnosti svojega telesa.
Za občutek izkušnje v svojem telesu bomo uporabili različne pristope; tradicionalni slog poučevanja, vodene prakse, meditacije in niz vaj za intimnost s sabo ali s partnerjem. Možna bo delna ali popolna golota, z namenom boljšega čutenja svojega telesa.

Delavnica je namenjena konkretnemu delu na sebi. Če pridete s partnerjem, lahko vaje vadite z njim/njo. Lahko si izberete vadbenega partnerja iz skupine udeležencev, vendar le to NI obvezno. Vsak se bo lahko sproti odločal katere vaje in na kakšen način jih bo želel izvajati.

Med delavnico ni nobenega spolnega odnosa, spolne aktivnosti, izmenjave telesnih tekočin. Brez vašega jasnega soglasja se nihče ne bo dotaknil vašega telesa (niti vaše roke).

Z vami bom delila ključne vsebine in vsakodnevne prakse za prebujanje večjega užitka v telesu.

Kaj se boste naučili:

 • 4 glavne orgazmične dihalne tehnike
 • Zakaj je glas/zvok tako pomemben pri ljubljenju: 4 osnovni zvoki za orgazmično širitev
 • 4 gibi telesa za pretok orgazmov
 • Tantrični joga gibi, da odprete svoje energetske centre
 • 4 gibi za užitek moških teles
 • 4 gibi za užitek ženskih teles
 • Kako uporabiti celotno telo kot zajetje užitkov
 • Kaj je privolitev v kateri koli zvezi: 3-minutna erotična igra
 • Kako spoznati vsa telesa osebe na prvem zmenku
 • Kako vzdrževati orgazmično stanje
 • Kako povezati blaženost in duhovnost v svoj spolni izraz
 • Anatomija ženskega in moškega užitka
 • Koncept sproščenega vzburjenja in vaje, da začutimo to stanje
 • Meditacije ženskih in moških genitalij
 • Prebudite materničnega vratu z meditacijo
 • Prebudite prostate z meditacijo

Kdaj: točnega datuma še ni, verjetno pa v mesecu MAJU ali JUNIJU
Kje: Ljubljana (točno lokacijo sporočimo naknadno)
Cena: točna cena bo določena v kratkem

Delavnico vodi Cristiana Bolli Freitas
Poučujem telesne izkušnje, namenjene zdravljenju, negovanju, poglabljanju in prebujanju čutnega jaza.
Ponujam: Seksološki »bodywork«, odstranjevanje telesnih oklepov in treningi, ki vam omogočajo učenje, rast in popolno sprejemanje erotičnih izrazov telesa

Moja glavna učenja so:
Somatsko seksualno izobraževanje in več inovativnih tehnik čustvenega sproščanja skozi telo: »De-Armouring« celotnega telesa, nevro-transformativno dihanje, seksualni »bodywork«, masaža notranjih organov, tantrična in taoistična masaža, vagusni živčni in energijski orgazmi.
Imam več kot 15 let izkušenj pri izboljševanju človeških izkušenj.
Ljudem pomagam, da si povrnejo (ali sploh prvič začutijo) erotično sposobnost svojega telesa; da zdravijo blokade na tem področju, ter da aktivirajo in širijo svoj lastni užitek. Pri ljudeh ni pomembna velikost, starost, sposobnosti, ozadje ali življenjske izkušnje. Vse je dobrodošlo.

Spletna stran Cristiane:
https://bodyplease.ch/

Kratek video napovednik delavnice:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3gy-rERuxg2P_kDK9u-ySRZiQjfGptGBIX7nfKIeRhTvwJVRmC2aZya9w&v=H9qflHVjX2I&feature=youtu.be

Učili in raziskovali boste
-Kakšna je razlika med užitkom in navdušenjem?
-Pomen dihanja pri seksualnosti
-Pomembnost gibanja pri seksualnosti?
-Kako lahko zvoki (glasovi) povečajo moč orgazma?

POGOSTA VPRAŠANJA- INFORMACIJE

Za kaj gre?
Ta vikend je kot skrivnosti, ki jih delimo s kombinacijo teorije in prakse, saj sta oba pomembna za trajne spremembe. Ustvarim intimen prostor, kjer se boste počutili varne, spoštovane in vesele. To je moje povabilo vam osebno.

Se moram dotikati drugih ljudi?
Ne. Delavnica je namenjena vžiganju vašega življenjskega užitka. Sam ali s partnerjem (partnerji). Zasnovala sem ga, da vam pomagam postati močnejši, bolje povezani s svojo življenjsko silo, spolno energijo, izražanjem in lastnim telesom.

V katerem koli stanju tega potovanja ste – ne glede na to, ali niste nikoli doživeli orgazma ali ste imeli izzive, da bi se počutili orgazmično, lahko napredujete z dolžino in globino vašega užitka. Vaša izkušnja s spolnostjo se bo spremenila. Na delavnici se dotikate samega sebe in ne drugih ljudi. Razen če gre za vašega partnerja.

Kako deluje? Kakšen je postopek?
• Oblečeni, se najprej srečate z mano in skupino: predstavitve in razlage, kako vse to deluje. Izrazite svoje želje, svoje meje in pričakovanja, spoznavanje aktivne privolitve.
• Vadbene vaje: vaje za prebujanje lastnega zavedanja telesa.
• Teoretični tečaj o anatomiji užitka v ženskih in moških telesih, Vprašanja.
• Prakse: prakse so namenjene posameznikom. So vaje za vadbo v telesu tega, kar smo se naučili. Če pridete kot par, se lahko za določen čas dotaknete partnerjevega telesa, če se strinjate.

Opomba o goloti in orgazmih, vrhuncu, spolni energiji
Popolna golota ali ohranjanje oblačil je neobvezna in dobrodošla.
Upoštevajte, da delavnica ni prostor za voajerizem ali ekshibicionizem in nihče v vajah ne bo viden drugim udeležencem. Z zavezanimi očmi boste občutili lastno telo. Slišali boste zvoke užitka, ki jih bomo vsi oddajali, delili boste isti prostor. Viden je le povezovalec (in jaz imam oblečena oblačila). Ko je vaja končana, se srečamo (oblečeni) za delitev izkušenj. To so vodene, varne osebne izkušnje: ki jih izkušate sami ali s partnerjem. Ne gre za doseganje orgazma ali kakršnega koli vrhunca, temveč za raziskovanje novih načinov užitka z rokami (seveda, če slučajno doživiš orgazem je to dobrodošlo).

Opomba o dvorani. To je mirna soba, brez motenj, vrata in okna zaprta. delamo z joga preprogami in odejami (svoje prinesite iz higienskih razlogov) Prostor, na katerem ste varni.

Odmori: moje vaje so lahko utrujajoče in po potrebi bom vključila nekaj manjših odmorov.
Pozni prihodi: Delavnice bodo za nove udeležence zaklenjene nekaj minut po oglaševanem začetnem času.

Kratek video o Cristiani in namenu delavnice.
Lepo vabljeni.

Pišite mi