Cristiana Bolli: Prebujanje seksualnega užitka

Ali želite poglobiti svojo erotiko? Ali se želite v svojem telesu in genitalijah počutiti bolj srečne in žive? “Uživanje” bomo raziskovali na nove načine in jih ločili od starih pristopov in prepričanj, ki so človeško zadovoljstvo zanikala kot svoje.

Utelešenje in igra ostajata bistvena za naše zdravje in dobro počutje. Užitek je tisto, zaradi česar se počutimo srečni in živi. Ko v svoje življenje vnesemo čutnost, dotik, strast in užitek, se nam odpre celotno bitje, postanemo bolj tekoči, odprti, srčni in povezani s seboj, drugimi in življenjem.

NAMEN
Delavnica je namenjena tistim, ki so samo-odgovorni in se želijo počutiti samozavestno in udobno s široko paleto spolnih izrazov; da se lahko počutite udobno, ko boste priča erotiki. Sami, ali v paru.
Vaje lahko vključujejo opazovanje telesa, ritual samozadovoljstva, »samo odklepanje telesa« in erotično masažo ali meditacije na spolovila.

• Vsaka oseba ima izbiro, kako sodelovati v vajah in praksi. Vaša izbira je priznana in spoštovana.
• Lahko vadite v paru ali sami.
• Golota je vedno možnost na kateri koli točki celotne delavnice.

Delavnica je namenjena konkretnemu delu na sebi, s svojim telesom in čutnostjo. Ne glede na to, ali pridete s partnerjem. Če pridete s partnerjem, boste imeli priložnost tudi vaditi z njim. Če želite najti delovnega partnerja na delavnici in vaditi z njim/njo, boste to lahko storili.

Med delavnico ni spolnih odnosov, spolne aktivnosti, izmenjave telesnih tekočin. Brez vašega jasnega in aktivnega soglasja se nihče ne bo dotaknil vašega telesa (niti vaše roke).
Z vami bom delil svoje najboljše ključe in dnevne prakse, da v telesu prebudimo večji užitek.

Kaj se boste naučili ali se poglobili v to:

• 4 glavne tehnike orgazmičnega dihanja
• Zakaj sta glas / zvok tako pomembna pri ljubezni: 4 osnovni zvoki za orgazmično širitev
• uporaba dihanja za sprostitev spolovil
• gibi telesa za tok orgazmov
• 4 pristopi z genitalijami za uživanje v moških telesih
• 4 pristopi z genitalijami za uživanje v ženskem telesu
• Kako s celim telesom ujeti in podariti užitek
• Kako ohraniti orgazmično stanje
• Koncept sproščenega vzburjenja in vadbe, da občutite to stanje
• Meditacije ženskih in moških spolnih organov za prebujanje vaše erotičnosti

Čustvene reakcije ali proces
Čustva, sprožilci se lahko pojavijo in so dobrodošli. Naučili se boste opazovati sebe in se odločili, da ne boste šli v zgodbo, da ne boste ostali v svoji drami. Praksa je vedno predlog in neobvezna.

*Petek in sobota zjutraj odprta za vse ravni (za začetnike)
**Sobota popoldne in nedelja sta namenjeni vmesnim in naprednim praksam.

KDO JE CRISTIANA BOLLI
Poučujem telesne izkušnje, namenjene zdravljenju, negovanju, poglabljanju in prebujanju čutnega jaza.
Ponujam: Seksološki »bodywork«, odstranjevanje telesnih oklepov in treningi, ki vam omogočajo učenje, rast in popolno sprejemanje erotičnih izrazov telesa.
Diplomirala sem iz vizualne komunikacije in umetnosti.

Moja glavna učenja so:
Somatsko seksualno izobraževanje in več inovativnih tehnik čustvenega sproščanja skozi telo: »De-Armouring« celotnega telesa, nevro-transformativno dihanje, seksualni »bodywork«, masaža notranjih organov, tantrična in taoistična masaža, vagusni živčni in energijski orgazmi.
Imam več kot 15 let izkušenj pri izboljševanju človeških izkušenj.

Ljudem pomagam, da si povrnejo (ali sploh prvič začutijo) erotično sposobnost svojega telesa; da zdravijo blokade na tem področju, ter da aktivirajo in širijo svoj lastni užitek. Pri ljudeh ni pomembna velikost, starost, sposobnosti, ozadje ali življenjske izkušnje. Vse je dobrodošlo.
https://bodyplease.ch

Pogosta vprašanja- INFORMACIJE
Za kaj gre?
Ta konec tedna je kot skrivnosti, ki se delijo s kombinacijo teorije in prakse, saj sta obe pomembni za ustvarjanje trajnih sprememb. Ustvarjen bo intimen prostor, kjer se boste počutili varne, spoštovane in vesele. To je soustvarjanje in povabilo.

Ali se moram dotakniti drugih ljudi?
Ne. Ni se vam treba dotikati drugih ljudi. Dotik nekoga drugega pri nekaterih vajah ni obvezen. Delavnica govori o vžigu vašega užitka. Sami ali skupaj s partnerji. Oblikovala sem ga tako, da vam pomaga postati bolj izrazit, opolnomočen, bolje povezan s svojo življenjsko silo, spolno energijo, s svojim telesom.
Ne glede na stanje na tej poti-ne glede na to, ali ste že doživeli več orgazmov, nikoli niste doživeli orgazma ali ste imeli težave, da bi doživeli orgazem ali da bi v užitku zdržali dlje. Vaše doživetje spolnosti se bo spremenilo.

Kako deluje? Kakšen je postopek?
Srečanje z mano in skupino: predstavitve in pojasnila o tem, kako vse to deluje. Izražanje svojih želja, omejitev in pričakovanj, spoznavanje aktivnega soglasja.
Vaje za utelešenje: vaje za prebujanje zavedanja lastnega telesa. Golota dobrodošla
Teorija, vprašanja in odgovori.
Prakse: prakse so namenjene posameznikom. To so vaje za vadbo v telesu, kar ste se naučili. Če pridete kot par, se lahko za določen čas dotaknete partnerjevega telesa, če se s tem strinjate.

Golota?
Popolna golota ali ohranitev oblačil ni obvezna.
Prosimo, upoštevajte, da delavnica ni prostor za voajerizem ali ekshibicionizem. Zavezali si boste svoje oči, da boste začutili svoje telo. Slišali boste zvoke užitka, ki jih bomo vsi oddajali, delili boste isti prostor. V soboto popoldne in v nedeljo boste druge slišali v veselju in užitku. Doživljati druge je del programa.

Videna je samo voditeljica (jaz pa imam oblečena). Ko je vaja končana, se srečamo (oblečeni) za povzetek. To so vodene, varne in osebne izkušnje: sami ali s partnerjem. Ne gre za doseganje orgazma ali kakršne koli vrste vrhunca, gre za raziskovanje novih načinov užitka z rokami (seveda, če pride do orgazma, je tudi to dobrodošlo).

Uporabljali bomo joga podloge in odeje (prinesite svoje iz higienskih razlogov).
Pozni prihodi: Delavnice bodo zaprte za nove udeležence nekaj minut po razpisanem začetnem času.

CENE:
200 EUR
– Če pridete celoten vikend, od petka do nedelje, 24 ur užitka.
150 EURprvi del, petek in sobota = 12 ur: prebujanje čutnosti in erotike: zvok, premiki, dih in dotik temelji erotičnih meditacij

Za nekdanje študente, stare stranke, tiste, ki jih poznamo:
150 EUR – Drugi del, 12 ur: poglobljeno samostojno ali v parih: sobotna popoldanska in nedeljska erotika z rituali, pričevanje telesa, meditacije na spolovilih, samozadovoljstvo in samo-erotična masaža.

Dildo: Če želite kupiti steklenega dilda, nam sporočite ceno: od 50 evrov do 120 evrov

URNIK:
Petek (1.oktobra) med 18:00 in 20:30 uro
Sobota (2. oktobra) med 10:00 in 19:00 uro
Nedelja (3. oktobra) med 11:00 in 18:00 uro

Petek
V petek se bomo podali skozi temeljne erotične prakse: orgazmične dihalne tehnike, čutni telesni dotik samega sebe, odpiranje giba telesa, vibriranje glasu.

Sobota dopoldne
V soboto zjutraj bomo začeli z erotično meditacijo in nato združili, kar ste se naučili v petek, v praksi, imenovani Erotizem v gibanju.

Sobota popoldne
Prakse za prebujanje telesa, čutnosti, doživljanja. Vadite lahko v parih ali sami, da se počutite samozavestno in udobno s široko paleto spolnih izrazov, da se počutite udobno, ko ste priča erotizmu.
Rituali lahko vključujejo pričevanje telesa, ritual samozadovoljstva in erotično masažo
Vsakdo ima izbiro, kako sodelovati v teh obredih. Vaša izbira bo sprejeta in spoštovana.

Nedelja
Kako poskrbeti za samega sebe in učenje sprejemanja
Pomembnost, da postavite sebe na prvo mesto
Uživanje v prejemanju (“njihovo dejanje” ali “vaše dejanje”)
Erotična komunikacija
Različne vaje za odpiranje, čutenje in doživljanje svoje strasti

Datum

Okt 01 - 03 2021
Expired!

ČAS

6:00 pm - 6:00 pm