Cristiana Bolli: Delavnica prebujanja (seksualnega) užitka

Kako se počutite glede svoje seksualnosti?
Ali pogrešate nove stvari v svojem spolnem življenju?
Ali bi rad prepoznali in predvsem izkusili anatomijo užitka v telesu?

»To zelo intimno delavnico sem ustvarila, da se boste lahko navdušili nad odnosom s svojim telesom preko užitka. Preko njega se boste lažje vrnili nazaj k sebi; nazaj v globoko intimnost. In preko tega častili svojega partnerja

Utelešenje in igra ostajata ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Užitek je tisto, zaradi česar se počutimo srečne in žive. Ko v svoje življenje vnesemo čutnost, dotik, strast in užitek, se odpre naše celotno bitje, postanemo bolj tekoči, odprti, prisrčni in povezani s seboj, drugimi in življenjem.

Vsebina delavnice
Utelešene prakse: odprite bistvo užitka z gibanjem, dihanjem, glasom, dotikom in drugimi načini izražanja, ter praktični tečaj anatomije užitka.

Delavnica je namenjena moškim in ženskam; z kratkim teoretičnim delom, namenjenim ženskim telesom, ter del namenjen moških udeležencem.

PREGLED programa delavnice
– orgazmično dihanje za aktiviranje telesne erotike
– živa anatomija moškega in ženskega užitka: kako se za užitek dotakniti vsakega dela genitalij
– sproščanje napetosti s tresenjem (TRT): za sprostitev napetosti in pomoč pri doseganju bolj zadovoljivih orgazmov,
-meditacija kot nobena druga: seksi vipassana: znova odkrivajte in raziskujte mesta v svojem telesu na različne čutne načine.
-Tantrični gibi joge, da odprete svoje energetske centre

Namen delavnice
Užitek bomo raziskovali na nove načine in jih ločili od starih pristopov in prepričanj, ki so človekovo zadovoljstvo zanikali kot svoje.
Ogledali si bomo neverjetno anatomijo užitka ženskega in moškega telesa, da bomo razumeli, kako deluje, in se naučili, kako se za dotik dotakniti vsakega dela moških in ženskih genitalij.

Kako lahko ohranim svoje občutke užitka? Kako jih lahko razširim v stalen tok, stalno stanje užitka, doseganje veselja, sreče in boljšega življenja?

Namen delavnice je prebuditi notranje “vodilo” do užitka ali kako prebuditi lasten naravni pretok užitka v telesu, dotiku, spolnosti in drugje v življenju.

Možna bo delna ali popolna golota, da se bo vaše telo počutilo bolje.

Delavnica je posvečena konkretnemu delu na sebi, svojem telesu. Ne glede na to, ali pridete s partnerjem. Če pa pridete s partnerjem, boste imeli priložnost tudi vaditi z njim / njo.

Med delavnico ni spolnih odnosov, spolnih aktivnosti, izmenjave telesnih tekočin. Brez vašega jasnega in aktivnega soglasja se nihče ne bo dotaknil vašega telesa (niti lastne roke).
Z vami bom delil svoje najboljše tipke in vsakodnevne prakse za prebujanje večjega užitka v telesu

Kratek promo video boste našli TUKAJ:

Spletna stran Cristiane TUKAJ.

Datum

Maj 22 - 23 2021
Expired!

ČAS

12:30 pm - 7:00 pm

Lokacija

Sati (City) joga center
Ljubljana, Ul, Jožeta Jame 12