Dokumentarni film V MATERNICI (In Utero)

Dokumentarni film »V Maternici« (In Utero) raziskuje in odpira nov pogled na eno najpomembnejših tematik našega časa – naše življenje v maternici.

Film odkriva kako to obdobje vpliva na naše celotno življenje. Predstavi nam najnovejša odkritja epigenetike, neuro-znanosti, psihologije in ostalih ved o tem, kako močno in neposredno nas zaznamuje obdobje nosečnosti, proces rojstva in zgodnje obdobje našega življenja.

Kako se bremena naših prednikov prenašajo na naslednje generacije in nas ovirajo pri tem, da bi lahko bolj polno in resnično živeli svoje življenje.

Kako vplivi okolja, staršev in situacije, ki jih doživljamo v nas pustijo posledice, ki nas zaznamujejo za celotno življenje, ter kako se oblikuje naša osebnost glede na naš prihod v ta svet.

Zelo pomembna tematika za vse ljudi, predvsem pa za področja raziskovanja človeške psihologije, psihe, zgodovine, družbe, odnosov, zdravljenja in širšega razumevanja vzrokov in posledic, ki jih ljudje nosimo globoko v podzavestnem.

Film nam pokaže:

  • Kako se bremena naših prednikov prenašajo na naslednje generacije.
  • Kako nas ta stara prepričanja ovirajo pri tem, da bi lahko bolj polno in resnično živeli svoje življenje.
  • Kako vplivi okolja, staršev in situacije, ki jih doživljamo v nas pustijo posledice, ki nas zaznamujejo za celotno življenje.
  • Kako celotna družba vpliva na našo notranjo biologijo.
  • Kako se oblikuje naša osebnost glede na naš prihod v ta svet.
  • Kako naše misli in čustva vplivajo na naše telo in naš živčni sistem

 

Napovednik filma si ogledate TUKAJ.

Lepo vabljeni

Datum

Maj 30 2023
Expired!

ČAS

7:00 pm - 9:00 pm

Lokacija

SFU fakulteta
Trubarjeva cesta 65

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja