Play-party: delavnica o seksualnem soglasju

Ali se trenutno počutite otopeli? Ne skrbite, skoraj vsi se kdaj.
Se želite igrati in povezovati, a zdi se, da je tako dolgo nazaj, odkar ste nazadnje? Ne skrbite, vsi smo na istem čolnu.

Zaradi tega sem ustvarila »PLAYPARTY«. Prisotnost telesa in igra ostajata bistvena za naše zdravje in dobro počutje. Užitek je tisto, zaradi česar se počutimo srečni in živi.
Varno uživajmo v veselju do sebe skupaj, v lepoti igre. Ustvarimo sproščeno druženje svojimi telesi in uživajmo v podpori rastoče skupnosti ter ponovno oživimo svojo erotično prakso.
“Playparty” je delavnica in kraj za učenje ali ponovno učenje erotičnega soglasja, z zaupanjem, prijaznostjo in polnim zavedanjem.
Je edinstvena, intimna in vesela priložnost za osebni razvoj skupaj z drugimi. Odprto za odrasle z dobrim fizičnim in čustvenim zdravjem.

Potrebna je registracija, ki vključuje kratek razgovor.
Brez alkohola, brez drog, ali drugih substanc.

Program:
• Erotična igra privolitve
• Poljubljanje joge
• Šola užitkov
• Neo Tantrični kotiček za hranjenje
• Kotiček za vrvi
• Orgazmični dihalni kotiček
• Opazovalni kotiček

Vse to vam omogoča, da si drznete brez strahu, vendar z malo mraza v trebuhu, užitki življenja in telesa v mega varnosti.

Opis dogodka
Ponujam vam prostor erotičnega soglasja, kjer se lahko varno in zavestno povežete. Kjer se lahko naučite ali osvežite svoje znanje. Predvsem se sprostite, brez dnevnega reda. ni dosegljivega cilja.

Pregled nočnega programa:
Delavnica o aktivnem soglasju z uporabo telesa. Vadbe za boljši občutek lastnega telesa, delavnice čutnosti, praktične delavnice na temo: BDSM moč igranja vlog, vrvi, brezplačni ples ali tantrizem … odvisno od povabljenih govorcev. To je cel dan pouka in igrivih dejavnosti okoli čutnosti in erotike.
Ustrezna struktura, v kateri bomo imeli veselje, da se znajdemo. Lepota oživitve našega telesa in duha. Vse to vam bo omogočilo varno, a z metulji v želodcu, da okusite nekaj užitkov življenja in telesa.

Kako se prijavim?
Rezervacije ob kratkem intervjuju z zoomom in plačilu
Pišite mi: cristiana@bodyplease.ch

Ko se prijavite na datum predvajanja, boste prejeli tudi video dokumentacijo, in potrditev, da se lahko udeležite delavnice. To vam bo omogočilo, da se takoj začnete učiti in vam v prihodnjih letih priskrbeti referenco za vašo erotično igro.

CENA:
Vključuje tudi obisk petkovega uvodnega večera

50 EUR- na osebo
15€ EUR za udeležence vikend delavnice
Če prihajate s partnerjem 80 EUR

Spolnost
V sobi ni spolnih odnosov. Vsak intimen stik z izmenjavo telesnih tekočin ali brez nje bo del dogovorov, omejitve, o katerih se je prej razpravljalo, s skupino. NE je NE. “Mogoče” je NE. Tišina je NE. Nasmeh, brez besed = NE. Brez jasnega ustnega soglasja: brez pristopa. DA je odgovor na vprašanje, ki je slišen, motiviran in vesel.
Še vedno radoveden?

CRISTIANA BOLLI
Cristiana Bolli je somatska seksologinja, izkušena in certificirana vzgojiteljica seksološke karoserije ter terapevtka, ki ljubi celo telo. Opravlja zasebna posvetovanja ali za pare v Lausanni v Švici, São Paulu, Braziliji in Sloveniji.
www.bodyplease.ch

OBLAČILA
Pareo, japonke, ohlapna oblačila in tudi:
oblecite, da naredite vtis in se igrate, vabljeni, da se oblečete ali nosite obleke, perje, maske, spodnje perilo in drugo.

PRIBOR in TALENTI
Če imate posebne talente, si priskrbite dodatno opremo! Tu črpamo navdih drug od drugega: olja, perje, vrvi ali instrumenti … vsi so dobrodošli.

LOKACIJA
Lokacija je neverjetna in razkrita vam bo, ko se prijavite. Bo pa v Ljubljani.

OBROKI
Samopostrežne obroke prosim, da vsak par/ ali udeleženec prinese vegetarijansko jed za 2 osebi. NI ALKOHOLA, NI DROG.

OSEBNA ODGOVORNOST
Vsakdo, ki se odloči sodelovati na delavnicah, dihalnih in/ali individualnih tretmajih s Cristiano Bolli, soglaša in prevzema vso odgovornost za svoje zdravje, dobro počutje, dejanja in komunikacijo po terapiji. Tretmaji ne nadomestijo nobenega zdravljenja.
Zavedate se, da je Cristiana ali kateri koli drug udeleženec ni odgovoren za rezultate vaše udeležbe.
V primeru znane fizične ali psihične nestabilnosti se pred prihodom posvetujte z zdravstvenim delavcem.
V primeru gripi podobnih simptomov, nelagodja: isto jutro se lahko preizkusite z brezplačnim testom na COVID v lekarni. Ne pridite, če niste dobrega zdravja.
Prav tako ste izključno odgovorni za varnost in celovitost svojih osebnih stvari podnevi.

Datum

Okt 02 2021
Expired!

ČAS

7:00 pm - 11:00 pm