UVODNA DEARMOURING DELAVNICA

Vabim vas na posebno delavnico iz pristopa DE-ARMOURINGA, v Sloveniji dokaj novega pristopa k konkretnemu in neposrednemu delo na celotnem bitju človeka.
Dearmouring pristop in predvsem učitelji/mentorji, ki ga učijo so bili za mene velika nadgradnja mojega 20 letnega dela v duhovnosti in osebni rasti. Je neposreden pristop k naši resnični avtentičnosti, naravnosti in odprtosti do sebe in življenja.
Predstavlja neposredne pristope in načine sproščanja, odstranjevanja, odklepanja naših obramb, zidov, ščitov, naših mask, kot tudi naših ran, bolečin, potlačenih čustev, občutkov, skritih delov nas samih, de-senzitivnosti, itd.; vseh naših nivojev, aspektov in plasti.

Vključuje širok spekter vsebin in tematik, ter vključuje vse nivoje človeka; fizični, vitalni, čustveni, osebnostni, umski, srčni, dušni, duhovni, energetski, senčne dele, notranjega otroka in ostale aspekte človeka.
Uporablja se mnogo različnih tehnik, načinov in modrosti za prebujanje in odpiranje človeka. Najpomembnejši od njih so posebne tehnike dihanja, gibanje, zvok (glas), izražanje čustev in prebujanje pretočnosti človeka.

Pred začetkom in morda na kratko tudi po koncu delavnice bomo tudi predstavili širši pomen Dearmouringa, na splošno, in v individualnem delu z osebo.

V tokratni delavnici se bomo srečali s svojimi notranjimi blokadami (utrujenost, nečutenje, zaprtost, globoka jeza, strah, otopelost).
Odkrivali bomo notranje potenciale in potovali v različne plasti telesa. Strah je en največjih toksinov, ki je zaklenjen v fascijah. S pomočjo posebnih vaj bomo odstranili veliko zaklenjenega strahu in s tem osvobodili telo. Učinek prakse je izjemen! Lahkotno telo, pretočnost, sreča, sproščujoča praznina, ljubezen!

Poudarek bo na počasni in energetski praksi (šamanski rituali). Delovali bomo na emocionalno plast telesa, odkrivali nove potenciale in dosegli popolno sprostitev telesa, uma in emocij ob občutenju zapuščanja starih vzorcev nadzora, strahu, jeze, skrbi ter tekmovalnosti uma in telesa. Srečali se bomo s starodavnimi, tradicionalnimi znanji, ki so zapisani globoko v nas (dihanje, bande). Ko spoznamo svojo dušo se srečamo s seboj in se združimo v eno (duh–telo).

Delavnica je primerna za vse ki se želite povezati z emotivno plastjo telesa, se soočiti s svojimi blokadami in odpreti oklepe. Tako pridemo v stik s svojo resnico in si dovolimo pogledati vanjo! Pomembna je predhodna namera, ozaveščanje procesa in dovoliti si odpiranje skozi kolektivni in individualni proces!

Za delavnico potrebujete lahka oblačila, dve veliki brisači ali deki, joga podlago, ruto ali šal in steklenico vode. Dan pred delavnico si spočijte in si zagotovite počitek tudi po delavnici!

Lokacija: LJUBLJANA (točna lokacija bo sporočena naknadno)
Kdaj: 27.03.2021, med 11:00 in 18:30 uro
Cena: € 85

Rezervacija samo s plačilom. Informacije o plačilu dobite ob prijavi.
Ni vračila denarja (v primeru da vas ne bo lahko podarite mesto prijatelju).
Število prijav je omejeno.

Delavnico bomo vodili Lili Gavrilovič, Igor Štrucelj in Janez Vidrih.

Več o De-armouringu si lahko ogledate tukaj:

Home


Spletna stran Lili Gavrilovič:

Domov

 

Datum

Mar 27 2021
Expired!

ČAS

11:00 am - 6:30 pm

Lokacija

Ljubljana