«MAMA-PAPA« DELAVNICA, OSHOJEVA ŠOLA

Nekoč smo bili majhni otroci, popolnoma živi. Svobodno smo se lahko izražali na povsem naraven način. Medtem ko smo odraščali, nam je obnašanje staršev definiralo naš svet. Včasih je težko izstopiti iz vzorcev, ki smo se jih naučili v zgodnjem otroštvu.

Na tej delavnici vas bo Chandrika vodila do osvoboditve starih čustev, da boste lahko spet našli svojo nedolžnost. Spuščali bomo negativnosti in se naučili odpuščati staršem in sebi. Tako bomo lahko živeli življenje z več svobode, strasti in hvaležnosti.

Prvotna bolečina je pot, primarno veselje je cilj.” Chandrika

Cilj delavnice je omogočiti udeležencem, da se znova povežejo s svojim notranjim otrokom, nedolžnostjo in radovednostjo. To jim bo pomagalo s sproščanjem svoje ustvarjalne energije in ljubezen do življenja, kar nam posledično pomaga popolneje stopiti v lastna življenja.

Delavnica udeležencem pomaga pri nadaljnjih korakih za ozdravitev odnosa do obeh staršev. S tem pridobimo boljše razumevanje samega sebe ter obeh staršev, predvsem na čustveni ravni.

Na delavnici bodo udeleženci:

 • raziskovali svojega notranjega otroka in vlogo obeh staršev z igranjem vlog, izražanjem in čustvenim sproščanjem;
 • razumeli, kako je bila njihova osebnost in čustveni svet ustvarjena v otroštvu, zdaj pa jih kot odrasli ohranjajo, vendar da imajo možnost, da ga spremenijo;
 • doživeli tiste dele sebe, ki so jih zatrli med odraščanjem, in sedaj začeli z integracijo v samega sebe;

izkusili moč odpuščanja v varnem in podpornem okolju za celoten proces.

Metode, ki jih bomo uporabili na tej delavnici:

 • igranje vlog in »oblačenje« kot starši,
 • otroško igranje vlog in igranje;
 • čustveno sproščanje (različno; npr. o materi in očetu);
 • izobraževalni in zabavni videoposnetki;
 • ozaveščanje naših razpoloženj;
 • »Rebirthing«,
 • Mini AUM;
 • Seminarji (koncept čustvenega zdravja, izražanja in zavedanja; 5 jezikov ljubezni),
 • meditacije, deljenje izkušenj, povezovanje in ples.

Kdaj: točnega datuma še ni, verjetno pa v mesecu MAJU
Kje: izven mesta, kjer bomo lahko spali kot skupina – točna lokacija bo sporočena naknadno
Cena: okoli 280€ (točna cena bo določena v kratkem)

O Chandriki:
Chandrika Ursula Carrivick-Zimmermann Chandrika se je rodila v Švici (1954), kjer je študirala psihologijo in diplomirala “z največjo častjo«. Nekaj ​​let je delala kot šolski psiholog, se intenzivno ukvarjala s terapijo in vzhodno modrostjo pri Buechiju, Hellingerju, Casrielu, Painterju, Orru, Barnettu, Lowenu in drugih.
Leta 1976 je spoznala Oshoja in postala sannyasin.
Leta 1978 je v Švici ustanovila in sedem let vodila veliko skupnost.
Leta 1984 je diplomirala na RIMU kot doktorica znanosti in M.A. meditacije.
Leta 1985 se je Chandrika preselila na Nizozemsko, da bi se pridružila Humaniversity-ju. Po treningu pri Veeresh-u, ki se je prvič začelo leta 1977, je leta 1987 diplomirala kot humanistična terapevtka. Štiri leta je bila direktor skupnosti in sedem let direktor skupine.
Od leta 1998 je podpredsednica in izvršna direktorica Humaniversity-ja.

Usposablja »humaniverzitetne« terapevte in še vedno deluje kot vodja skupine pri Zgodnjih življenjskih obdobjih. Je vodja usposabljanja za meditacijsko vodjo AUM meditacije in Izobraževanja za Seksualne svetovalce. Dvakrat na leto vodi trening Tan-Ju, dodatno čustveno izobraževanje za najstnike.
Je srečno poročena z Dharmarajem, ki je napisal knjigo “Veeresh – Blaženost onstran strahu, Psihologija človekove raznolikosti”, v prostem času uživa v otrocih, kuhanju, in slikanju in prostem času.

Pišite mi